Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) с искане да

...
Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) с искане да
Коментари Харесай

Анджелина Джоли съди ФБР за прекратено разследване срещу Брад Пит

Анджелина Джоли съди Федералното бюро за разследвания (ФБР) с искане да продължи следствието против Брад Пит, заяви уеб сайтът TMZ.

Инцидентът, който е обект на правосъдния спор, датира от 2016 година, когато ФБР се заема с спора сред някогашните съпрузи, разразил се на борда на частен аероплан. Актрисата твърди, че Пит, който бил в алкохолно замайване, я обиждал, а също по този начин вдигнал ръка против най-големия им осиновен наследник Мадокс. Тогава ФБР не можа да открие задоволително доказателства, с цел да повдигне обвиняване на артиста. През април същата година Анджелина анонимно подаде иск Бюрото да продължи следствието по делото за жестокото отношение на Брад Пит към нея и децата, а също по този начин и да му даде публичност. Така че още тогава е имало признаци кой е подателят, само че в този момент към този момент това е доказано, акцентира TMZ.

Друго издание през вчерашния ден разгласява изказванието, че публицисти са се срещнали с детайлности по делото и са видели дрехата, която се съхранява като доказателство, че Пит е протегнал ръка на Джоли и я е залял с бира по време на въпросния полет. В документите се твърдяло, че Брад сграбчил Анджелина за раменете и я раздруса гневно, крещейки: „ Ти прецакваш това семейство “. „ Получихме документи от следствието, които ясно показват, че сътрудници на ФБР са се срещнали с представители на прокуратурата на Съединени американски щати и декларират: „ Всички страни се съгласиха, че наказателни обвинявания в този случай няма да бъдат повдигани… “. Нашите източници, близки до Брад, споделят, че той е бил освободен, тъй като не е имало никакви доказателства в поддръжка на изказванията, изречени от Анджелина “, написа още изданието. Прокуратурата в Лос Анджелис не е коментирала проблема.

В началото на този юни Пит упрекна Джоли в скрит план с съветския олигарх Юрий Шефлер. Според артиста през 2021 година някогашната му брачна половинка скрито е продала на съветския алкохолен магнат своя дял от общата им винарна Miraval, като съзнателно е скрила този факт от него, с цел да му навреди.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР